tisdag 26 februari 2013

Helg tillsammans med flocken

Samisk konsert hann jag inte lyssna på....

I onsdags åkte jag norröver för att vara tillsammans med delar av " flocken" under några dagar. Full rulle hela tiden med både det ena och det andra...lördagskväll var jag på dans på Malåborg, det är många år sedan jag var på "styrdans" så jag var ganska ringrostig. Dansbandet EDGE spelade och jag har ju en viss anknytning till det bandet...därför var jag på plats så att säga...Anna Lundberg från Boogarts gästspelade eller rättare sagt gästsjöng...riktig nostalgikväll.

Jag gjorde även annat än att  bara roa mig, hjälpte till att stycka en ren som jag fick med mig hem så nu är frysen full av rent renkött...ingen inblandning av hästkött här inte.

//UllaMona

6 kommentarer:

Sabina sa...

Låter som en alldeles underbar helg. Hehehe styrkans ja, måste va redigt på pickalurven om jag ens ska ha en chans att hänga med, många fötter som fått sig en blånagel;))

Kraaaaaaaaaam

annette sa...

Underbar helg med flocken och så en ren i frysen, låter som det inte kan bli bättre!
Fast Ditt besök i Härjedalen förstår jag att det oxå var en höjdpunkt. googlade lite om det och det verkar ju vara en verkligt fin träff med mkt intressant, och att sedan få träffa trevliga människor är ju inte heller fel, mer sådant behövs!
Ha en fin helg!
Kramen

Anonym sa...

Konserten var så bra, J tar sej alltmer för varje gång man hör honom, KS är rolig att lyssna på för han kan så mycket och oj! vad duktig grabbarnas lillasyster (för visst är det så?) var.
/Ingela

Black Iris sa...

Men jösses , du är ju förmögen.. Hela frysen full med renkött. Avundsjuk är bara förnamnet..
Jag har aldrig hört talas om "styrdans". Vad kan det vara..

Kram Maidi

Äppelblom sa...

Jag hoppas allt är bra med dig och önskar dig en skön söndag!
Kram

jeanette sandelin sa...

renskav och bamuskott! så gott :)