måndag 5 november 2012

Flytt...

Som jag skrivit förut så pågår flytten från den gamla lgh till den nya, det är minsann inte lättsamt...jag och den som tidigare bott  i lgh har nog inte samma syn på vad som är städat eller icke...jag har skurat hela helgen nåja nu lägger jag det bakom mig och tänker på hur roligt det ska bli att byta bostad. I morgon ska vi skicka iväg köksluckorna för ommålning och golvläggaren kommer och lägger ny  matta i kök och hall...jag får en stor balkong i söderläge... till sommaren ska jag sitta där och dricka en kall pilsner (hellre pilsner än vin) och vicka på tårna.

Jag vet att man ska leva i nuet men lite får man väl drömma.

Kan ni kära bloggare gissa vem som jobbar dag/kväll + jour på julafton, rätt svar...det kommer en skiva på posten, apropå posten...just nu verkar min post hamna både här och där, tur att snälla grannar kommer med den till mig...jag adressändrade f.o.m 1 nov men brevbäraren har spridit den runt i huset f.o.m 1 okt med följd att jag missade en kallelse till hörcentralen ;-(

Nu är det bara 14 ½ timme tills jag får åka hem och vara "ledig" i två dagar.

//UllaMona

10 kommentarer:

Turtlan sa...

Jag är med i den klubben också. Jobba julaftonsklubben.
Kör tre pass, en natt plus två kvällar mellan 23-26 dec. Yiieppee... not!

Men sen är det nyårsledigt i fem dagar! Det är Yiieeppee!.

Lycka till med flyttandet. Slitsamt men kul när det är klart.

UllaMona sa...

Ja Du Turtlan...vad vore vården utan oss julänglar.

Anonym sa...

Ja det var ett sant ord.....vad vore julen utan alla julänglar som finns för andra.

Låter lite trassligt med post och flytt osv....men det ÄR omständigt att flytta tycker jag. Jag är inte alls avis på dig.
Men sen när det är helt färdigt brukar det ju bli sååååå bra :)
Att få sitta i solen, på din stora balkong med en pilsner.....ojojoj vad mysigt.....blir sugen direkt på en pilsner.......

Ha de gott vännen
Ann-Louisekram

annette sa...

Skönt att Du kan blicka framåt nu efter en tuff flyttning,vet i sjutton om jag skulle genomfört städningen IN, skulle nog krävt en ombesiktning och städfirma;-))
På den tiden jag hade möjlighet att jobba helger så tog jag julen frivilligt, firar inte jul i egentlig mening, men det skulle nog vara annorlunda om jag hade barn och barnbarn!
En kall öl en skön vår/sommarkväll på balkongen, det är lite lycka i sådana stunder!
Koppla av lite nu under ledigheten, tänk på blodtrycket!!

Kramen

tankar o bilder sa...

Hihi... jag flyttade för nästan precis ett år sedan och kommer ihåg att det var ungefär samma med min postutdelning... :)

Ha det gott, kära du!
Kram

annette sa...

Om Du inte redan sett det så finns det ett flertal snöbilder på Västerbottenskuriren, lite kaos uppåt till;)

Kramen

Mor Tuta sa...

Hejsan!
Det är visst ett bra tag sedan jag var inne hos dig, det händer en hel del.
Flytta gör sig inte självt precis och allra minst när man måste städa så mycket både efter sig själv och andra.Men hoppas du får det fint och bra i din nya lya.
Jobbat jul har jag gjort många gånger,
det kan vara ganska mysigt också. Det brukade gå bra bara man väl var på jobbet.
Ha det gott
Kram Birgit

Äppelblom sa...

Vill bara önska dig en fortsatt trevlig vecka!

Den Ofrivilliga Bloggaren sa...

Jag vet precis vad du menar... jag kommer också jobba dygnet runt över jul- och nyår. Kan inte åka till Kramfors och fira jul med föräldrarna, får fira den själv. Men tanken är hos dem.
kram E

Black Iris sa...

Ja, inte är det jag i alla fall som ska jobba runt jul för då har jag fått min efterlängtade pension.. Jag har äntligen fått erbjudande från mitt jobb att gå i förtid med 72 % av min lön.. Underbart..
Jag blir så nyfiken på var du bor nu. Om allt går som vi vill kommer vi att flytta upp när gubben också får erbjudande.. Han jobbar ju också på posten:)

Kram Maidi