söndag 19 augusti 2012

Trampcykel

När jag är ensam i stugan och inte har tillgång till bil och upptäcker att mjölk, ägg och hårt bröd är slut...då är det bara att sätta sig på cykeln och trampa iväg till affären som liggr 1 mil bort...det är verkligen en härlig känsla att trampa iväg efter grusvägen.


 På vägen hem till stugan stannade jag till på bron och njöt av utsikten...nu är jag hemma igen i Vinterstaden men själen är fortfarande kvar fjällnära.


//UllaMona

4 kommentarer:

Anonym sa...

Vilken cykeltur! Wow....
Hoppas du har mobil med på turen och mottagning på mobilnätet, tänker.....ensam i ödemarken på en cykel, lång väg, om nåt händer menar jag.
Men vackert som vanligt ....njuter av dina bilder.
Ha en fin vecka.
Ann-Louisekram

annette sa...

Med den fina vägen och utsikten, så skulle jag kunna tänka mej att först åka och handla mjölk, sedan, ägg och till sist knäckebröd, alltså tre turer;)
Underbart vackert!
Nu varit ute och jagat bort lite kalorier, försöker att komma igång och springa lite igen, längtar efter det, får ta det lite lugnt så knät håller!
Har Du börjat jobba igen??

Kramen!

Anonym sa...

Hejsan ! vilka underbart vackra bilder på din omgivning. Dessa kan man nog inte se sig mätt på! Ja det blir en ordentlig cykeltur till affären. önskar dig en fin helg gör Kristina från Leksand

♥ cloudberrie ♥ sa...

Vackert! Jag njuter verkligen av dina foton och din del av vårt vackra land.

KRAM från Eva