tisdag 19 juni 2012

Ryggont och Styling

Ryggeländet är faktiskt ngt bättre, i går gick jag med små långsamma steg ca 1 km och det kändes  riktigt bra. Jag får fortfarande vara väldigt försiktig med vissa rörelser men jag kan kliva ur sängen utan att "rulla" mig ur. Nu är det slutklagat!

I torsdags förra veckan gick jag till frissan för att klippa topparna och fräscha till kalufsen lite, ni som följt min blogg vet ju att jag nästan jämt haft lite pagefrisyr. Jag sa till frissan Therese att jag kände mig väldigt less på min spegelbild....jag sa " Du får fria händer klipp och gör vad du vill"
Sagt och gjort, jag blev väldigt korthårig och nu ska  jag tom använda vax för att få till frisyren...nu har kärringen stylat till sig.

Nu ska jag klaga lite till:
Fy vad jag saknar att kunna träna!!!!ja ja jag vet det kunde ha varit värre.

//UllaMona

9 kommentarer:

Anonym sa...

Grattis till nya stilen, jättefint, och till bättring i ryggen!
Ha de´ så gott
Kram

Guy sa...

Ryggont är inte roligt. För mig är det bästa sättet att bli av med eländet att promenera, när man väl kan det. Att ligga i sängen fungerar inte.

annette sa...

Vax säger min frisör att jag skall ha, men det struntar jag i, rufsar till det med fingarana istället och det duger åt mej det;)
Åldersförändringar i ryggen, ja men ryggskott skall Du inte behöva få av det, har Du kollat fötterna, själv har jag ju inlägg/fotbäddar sedan min "pärs" pronerade krafigt och var lite kortare i ena benet, är nu kompenserat och jag byter så där vartannat år.
Ta det lugnt och ta korta steg och korta promenader!
Kramen

Turtlan sa...

Jag har också haft en riktig ryggkörare efteren skidsemester. Gav mig erfarenheten att så TRÖTT man blir av att ha ont!!!

Jag fick bästa hjälpen även sjukgymnast. Doktorn var en klok man som sa att han inte var bra på ryggar men fixade min vidare hjälp hos n mycket kunnig ryggsjukgymnast. Lätta övningar o korta promenader i början.

Hoppas det går mot bättring. Gå ut och gå är bra.

Krya på från mig :-)

Elisabet. sa...

Ja, och nu fick vi ju bara halva UllaMona .. men det ser fint ut!

UllaMona sa...

Det är det som är slutmålet;-)

UllaMona sa...

Jag har haft ryggont men aldrig så att jag inte kunnat röra mig utan att det gör ont. Håller med dig om tröttheten, första dygnen sov jag mest. Smärtstillande och sömn var vad kroppen behövde.

UllaMona sa...

Hej och välkommen på min blogg. Första dygnet kunde jag inte stå på benen, nu blir det korta promenader

UllaMona sa...

Tack! Det är bara "ytterhöljet" som är ny stil....