söndag 24 juni 2012

Fjällnära cykeltur


Nu har min gamla oväxlade Rex fått följa med till fjällstugan...(har en ny fin Skeppshultare som jag har i stan och fincyklar med) idag tog vi en ordentlig tur efter de fjällnära skogsbilvägarna...det blev ca 2,6 mil och det gick hur bra som helst. Jag är nu nästan smärtfri och jag kan röra mig, nästan som vanligt.
Här ser ni Gallonaute som reser sig majstätiskt på andra sidan Rutsälven, för nåt år sedan var vi på väg upp på toppen, när vi var nästan uppe så gömde den sig i dimman/molnen så vi vände och gick ner igen...
Jag älskar dessa skogsvägar som bara består av två hjulspår...inte att använda som bilväg utan som cykel eller gångväg...det är skogsbolagen som gör dessa vägar när de ska frakta ut skogen.
Så kom vi då fram till vägens ände, precis bakom björkarna börjar stigningen ipp mot Kammen. 

// UllaMona

5 kommentarer:

annette sa...

Härligt Du, ibland svär man över skogsbolagen som förstör hela skogar (min svampskog går det inte ta sig fram till i år;) fast ibland gör dom ju bra saker oxå;)
Dina cykelvägar ser verkligen mysiga ut, minns en sjukgymnast när jag hade mina första ryggskott som sa att cykel var bra, för då får ryggen och musklerna runt ryggraden jobba på ett bra sätt.
Njut vidare!
Kramen

Anonym sa...

Helt overkligt vackra bilder. Bara njuter av att se dom :)
Vilken rikedom att ha tillgång till detta!
Ha det gott
Kram

Den Ofrivilliga Bloggaren sa...

Underbara bilder!
Förstår att du uppskattar dessa cykelturer!
kram E

Black Iris sa...

Men jag blir alldeles lyrisk över dina maffiga bilder och jag förstår så väl att du älskar de vägarna..
Du ska också ha stort tack för att du talade om för mig vilket strålande väder ni hade =)) Här har det regnat så gott som hela försommaren.. Snart kommer vi upp och då tar vi väl med oss ovädret..

Kram Maidi

Mor Tuta sa...

Vilka härliga cykelvägar och så fina vyer. Förstår att du älskar dina fjäll.
Skönt att ryggen är bättre.
Kram Birgit