torsdag 12 april 2012

Ledig dag från jobbet..

I natt åkte jag en skidtävling i Falun med skidor som såg ut som vattenskidor, men undan gick det...vaknade och fick göra en tjurrusning en trappa ner annars hade det blivit vatten i sängen...

Idag blev det premiärtur med Skeppshultarn, känns alltid lika ovant första ggn...på gymmet tränade jag tre varv cirkelträning och så cyklade jag hem, jag var alldeles darrbent när jag kom hem och skulle uppför trappen.
Efter lunch blev det en tur ner på stan för inköp av...sommarsandaler ....♫☼♪

Ja, jag har hunnit dammsuga och torka golven på nedervåningen...allt detta på min lediga dag. Nu väntar helgarbete som börjar i morgon och slutar på måndag .

Hur har er dag sett ut?


//UllaMona


3 kommentarer:

Anonym sa...

Sandaler? Ser här bredvid att det är 2-3 grader. Det var modigt! :)
Jaja.. värmen kommer väl. Ha det gott!

Ingrid sa...

Det är inte nog med att du tränar och sportar på dagarna..du gör det på nätterna också *S*.

Jo, jag såg om lägenheten där hos dig. Men det blir först från i höst vi kan flytta till mindre..yngsten och jag..först måste vi veta att näst yngsten kommer in på skolan och drar iväg. Det skulle vara kul att vara grannar..det är så fint i ditt område.

Hoppas du får träffa din flock snart.

kram
Ingrid

annette sa...

Ja, först jobb, men bara till 15.00, sedan hem och "fuskstäda", därefter träning på gymmet, sedan lite räkor och nu en stund vid datorn, så mycket mer tänker jag inte att göra idag;)
Härligt med nya sommarsandaler, borde ta mej ner till stan i helgen, men det hinns inte med, skall bl.a till Stockholm på söndag och njuta av Trädgårdsmässan!

Hoppas Du får en bra arbetshelg!

Kramen