torsdag 26 april 2012

Vintern 20012

"Den som ICKE älskar vintern, har aldrig upplevat den...den som verkligen upplevat den, kan aldrig glömma den. H*n kommer att känna den som besläktat med det starka i h*ns eget väsen".

Knud Rasmussen

Se länken
VINTERKYLA

3 kommentarer:

Äppelblom sa...

Vinter i lagom mängd kan jag acceptera, men när kylan riktigt kramar om en, då vill jag inte vara med. 5 till 10 minus är bra.
Ha en fortsatt fin vecka!

annette sa...

Instämmer med föregående, tycker om vintern när snön är vit, solen skiner, och jag får vara ute i naturen och slipper åka på dåligt plogade, saltade och skitiga vägar;)
Kramen på Dej!

♥ cloudberrie ♥ sa...

Vad spännande läsning jag fick nu när jag kikar in hos dig. Det är roligt med gamla berättelser från förr. Kyrkan ligger verkligen vackert till.

Vinter ÄR fantastiskt! helst nu, vårvintern med skare, soliga härliga gnistrande dagar med plusgrader och strålande sol. Dagar när termometern kryper under -20 strecket är inte lika populära. Fast de kan vara mysiga de med. Då man får klä sig varmt, med gosiga dunjackan och ta en krispig promenad med knarret under luddorna. Sen har jag absolut hellre snöfall än regn! Snö här i norr är ju i stort sett enbart vackert. Men jag förstår om man bor längre söderut, att man inte är lika begeistrad då. För skitig, slaskig, saltig snö är pest!

Trevlig Valborg!

KRAM från Eva