onsdag 7 mars 2012

Värk

I Fredags, helt plötsligt började det värka på höger sida av ansiktet/huvudet...det värkte från halsen och uppåt . Jag brukar ha migrän ibland men jag kände inte riktigt igen symtomen, nåja jag tog mina migränpiller...och naturligtvis de hjälpte inte ett dugg.
Det blev intag av Iprem och Alvedon var 4:e timme och smärtan gick att handskas med. Hela helgen  gick i huvudvärkens tecken och ibland tyckte jag att det var tänderna som värkte på höger sida.
Måndagmorgonen var efterlängtad...ringde min tandläkare och jag fick en akuttid. Rtg och allmän koll men ingenting såg konstigt ut...möjligen en gammal amalganlagning som det kunde ha blivit en sprica i...till veckan ska de ta bort lagningen och kolla om pulpan lever!!!!!!! Idag ringde tandsköterskan och frågade hur jag mådde...jag går hos världens bästa tandvårds team de bryr sig verkligen om sina patienter.
I går Tisdag fick jag yrsel och lätt illamående och ett väldigt dunkande bakom ögat...ringde sjukvårdsupplysningen som tyckte att jag ska avvakta .
Idag känns det ganska bra...lite yrsel bara men i övrigt bara bra. I morgon ska jag få behandling av min sjukgymnast som tror att det kan komma från bröstryggen, att ngt kan vara i kläm och orsaka smärta.
Nu är jag pat hos många olika aktörer så det kommer nog att bli bra och till helgen är det jag som är  behandlare till de som mår dåligt i själen.

Jag tar det mycket lugnt idag.

//UllaMona

8 kommentarer:

Elisabet. sa...

Usch! Tänk, så mycket som hänger samman ...., krya på dig nu!

Sabina sa...

Det låter Inge bra alls :( stackars!!!

Hoppas det går över snabbt!!

Kraaaaaaaam

Vända blad sa...

Å fy, det lät inte alls roligt! Krya på dig vännen :)
Kram Maria

Ingrid sa...

Men fy att du har så ont och mår dåligt. Ska du inte till doktorn ändå och kolla upp dig?
Vilken bra tandläkare du går hos. Vem är det? Jag går här på Frösön, folktandvården. Tandvårdsförsäkringen du nämnde. Tog du den hos tandläkaren?

Jag blev så less på tjaffs som var runt min blogg och gjorde en ny.

Hoppas du kryar på dig snabbt.

kram
Ingrid

annette sa...

Fy, det låter inget vidare, hoppas besöket hos sjukgymnasten gör att Du får ordning på det, problem i bröstryggen kan ju ge sådana symtom Du beskriver, och tanden är det ju lika bra att åtgärda när Du är på gång!
Kan bara säga att lätt styrketräning i vår ålder är toppen, spelar ingen roll om vi motionerar i övrigt, den träning Du får ett gym kan Du inte få annat sätt, min kropp mår allmännt så mycket bättre nu!

Håller tummarna för att det löser sig snabbt!

Kramen!

annette

UllaMona sa...

Tack alla mina vänner. Det känns mycket bättre nu i kväll. Gjorde en del övningar och det knakade till i nacken ....det blev då absolut inte värre.
I morgon ska Andreas "knaka" till ryggen min...Jag går hos Team Charlotte LagerfeldtLeijon, bästa tandteamet i stan tycker jag som inte provat ngt annat:-) jag är jättenöjd.
Sedan gäller det att hitta ett bra gym. ska nog prova på iTri, har bara hört positiva saker om det gymmet.

UllaMona sa...

i Trim ska det stå

Monet sa...

Det där låter verkligen inte bra, ine heller med så många olika förslag till diagnoser och många aktörer inblandade. Har någon läkare lyssnat på din berättelse? Inte bara tandläkare, sjukgymnast och sjukvårdsupplysning?

Det kan faktiskt vara annat än tänder och bröstrygg och med yrsel, illmående och ont bakom ögat skulle jag definitivt tala med doktor. Åk in om några symptom kommer tillbaka eller andra tillkommer råder jag dig. Och önskar förstås att det går över och att du får en skön helg.