söndag 18 mars 2012

Idag kan jag inte sätta rubrik

Vaknade tidigt i morse och kände mig väldigt pigg och alert...ingen huvudvärk, ingen tandvärk på en vecka nu. Hon visste vad hon gjorde fru Tandläkaren, nästa månad blir det att slipa ner tanden och sätta krona.
Många hundralappar kommer att lämna min plånbok.

Ja som sagt var, pigg och alert kände jag mig, Jag hade planerat att träffa min kompis på  Itrim kl 12.00 så jag hade hela fm att bara ägna mig åt att göra ingenting.
Jag skulle skicka ett MMS till sambon men icke att det gick, provade att surfa på iPhonen men inget nätverk hittades...konstigt det har ju funkat förut. Ringde Telias support men inga driftstörningar kunde ses i min stad, det kunde absolut inte vara ngt fel!!!!
Jag gick ut på gården och provade men icke, nu höll jag på att bli irriterad...ja ja det finns större problem men jag hatar grejor som inte fungerar.
Klockan närmade sig 12.00 och jag tog bilen istället för att gå, för jag tänkte åka upp mot termosen och kolla om det fanns ngn täckning där. Jag skulle ju ha iväg MMS :et till S. Halleluja uppe vid termosen funkade allt, t.o m att kolla på FB.

Träningen gick också bra...svetten lackade och kilona försvann...sen var det slut på det roliga. När jag kom ut hade jag fått felparkeringsböter, jag har alltid parkerat där , 400 kr fattigare.
När jag kom hem provade jag igen iPhonen...nope inget nät. Gick till nästa kvarter där funkade det som vanligt. Nu var jag riktigt fundersam...gick flera kvarter bort och det funkade men så fort jag kom till mitt kvarter försvann nätet...i morgon ska jag ta ny kontakt med Telia och fråga varför ett område med en omkrets på 300 meter inte har ngt nät när det verkar funka i resten av stan. I-lands problem yes.
Kan någon svara mig, vad det beror på!

/UllaMona

6 kommentarer:

Elisabet. sa...

Jag förstår dig ,-)

annette sa...

Så irriterande, både med ajfånen och parkeringsböterna, det positiva är väl att Du fick extra motion när Du vandrade runt med den;)
Träningsvärk idag kanske!?

Ha en bra dag!

Kramen!

Vårt röda hus sa...

Så otoligt irriterande när det inte funkar där man bor! Här hos oss på landet har vi knappt nån täckning alls för mobilen men bredbandet funkar! Hoppas du får bukt med problemet.

Kram Eva-Mari

Sabina sa...

Åååå så irriterande, Ogilla big time!!
Skönt att träna men surt med böter.
Bra att du mår bättre iaf.

Kraaaaaaaam

Äppelblom sa...

Visst kan man bli knasig på att det inte funkar. Jag förstår när det inte blir så bra täckning när vi är i torpet, men när vi hälsar på yngsta dottern på studentboendet i Örebro, så får jag gå ut och ställa mig på ett visst ställe på gården, för att överhuvudtaget få något sammanhang.
När hon själv skall ringa, så måste hon stå på ett visst ställe på golvet i rummet och helst inte röra på sig. Det är jättekonstigt, för Örebro är ju inte någon "vildmark" precis.
Ha en fin vecka och kram!

UllaMona sa...

Kära vänner, nu har jag fått mail från Telia.
Det visar sig att jag har ett uråldrigt simkort (sedan 1998)som inte stödjer 3G och när signalerna blir liiiiite svagare så blir min ajfån utan nät. Mitt simkort stödjer bara EDGE. Jaha nu vet jag det.
Den kära lilla Susanne skriver också att hon ska skicka mig ett nytt simkort utan extrakostnad.
Jag har skrivit och tackat henne och måste väl också säga Tack Telia för den upplysningen. Hade ingen aaaning om att simkort kan bli för gamla.