lördag 18 februari 2012

Davids kamp mot Goliat

Livet är ingen dans på rosor, och varför ska man dansa på rosor som är så taggiga. Livet är nog mera likt en hisnandebergochdalbana...upp och ner...ibland måste man hålla fast sig utav bara sjutton och ibland kan det vara ganska lugnt så att man hinner pusta ut.

Just nu kan jag pusta ut litegrann...Davids kamp mot Goliat är nog över nu hoppas jag...(men riktigt lugn kan jag inte vara).

I mina mörkaste stunder har jag inte vågat hoppas även om jag alltid försöker att se saker och ting från den positiva sidan. Jag brukar tänka att, allt ska ordna sig fast kanske inte på det vis som jag tror från början.

Nu hoppas och tror jag att detta året ska blir ett av de bästa år för mig,♥ S och mina söner med familj♥...det har börjat så bra.

//UllaMona

6 kommentarer:

Den Ofrivilliga Bloggaren sa...

Känner att vi tänker lite lika. Jag vågar inte heller riktigt hoppas, men jag tror och kämpar. Det kommer bli bra, jag lovar.
kram

hugan sa...

Så sant varför dansa på vackra men aj så onda rosor??! Kan inte låta bli att undra om något speciellt hänt..Försöker också vara positiv, men tidvis mycket svårt..skönt att det ändå känns bra för stunden!
Ha en skön helg!

Charlotta sa...

Sant, livet går upp och ner - ibland i hisnande fart...

Tack för kommentaren hos mig. Du är så välkommen tillbaka. :)

Ingela sa...

Det går säkert bra för E. Dina tre har nog det som krävs för att ta sej fram i livet, var och en på sitt vis.

annette sa...

Så sant, så sant, men nu kan väl dom "andra" inte göra annat än acceptera det sista beslutet, starkt av Din son och Er att orka driva det här!

Jag tror det blir ett bra år!!

Kramen!

annette
Ps. måste Du ha ordverifieringen kvar som det är nu, kan inte läsa vad som står, nu försöker jag för tredje gången;(
Och så blir det fjärde nu!

Ingrid sa...

Vad skönt att det löser sig och du kan pusta ut nu. Livet kan verkligen sätta en på prov. Men det mesta brukar lösa sig tillslut.

Välkommen till min nya blogg. Jag tröttnade på min gamla, genom allt tjaffs som var runt den.

kram
Ingrid