onsdag 18 januari 2012

24 månader

Visst låter 24 månader mindre än två år...alltså det är nu 24 månader tills jag blir befriad från min nuvarande tjänst och blir statsanställd ( på heltid naturligtvis) det är verkligen något som jag ser fram emot..då, om 24 månader kan jag helt och hållet disponera min tid, jag kan bo precis vart jag vill utan att tänka på att jag ska ha ett jobb så att jag kan försörja mig....visst låter det underbart.
Jag vet att man ska leva i nuet och njuta av dagen, det gör jag också, jag vet att saker och ting kan förändras på en nanosekund ...men ibland kan jag inte låta bli att tänka om 24 månader...

Jag trivs väldigt bra med mitt jobb, att jag har haft och har väldigt oregelbundna arbetstider tycker jag är det bästa. Jag kan jobba intensivt vissa perioder för att sen vara ledig flera dagar i sträck. Jag mins en pingsthelg när mina två äldsta barn var små och jag inte hade ngn barnvakt...vad göra...jag tog med dem på jobbet och de fick tillbringa natten i jourrummet...(de har verkligen sett psykvården inifrån)...jag vet att de kommer ihåg vissa episoder från mitt jobb, som vi numera kan skratta åt.

Idag pratade jag med Nore och han är så gullig, han skulle köpa glass till farmor...

//UllaMona

8 kommentarer:

hugan sa...

Jag förstår dig så väl, att du har nedräkning!! Låter hemskt att säga men ibland har jag fått för mig detsamma...fast jag i verkligheten har kvar en sisådär 19 år.
Inte så konstigt när jobbet inte alls lockar, det ändå som kommer från det är ont i kroppen.
Nä hejja dig, lev i nuet men med ett leende på läpparna om 24 månader i tankarna!

Och du, ord kan aldrig bli fjuttiga när det gäller att kommentera ang min mamma...tvärtom så stärker det att läsa andras oftast stärkande ord och ibland berättelser.

Ha en skön kväll!
och dröm på ;-)

strömmas sida sa...

Vad härligt det låter att du också har frihet framför dig och att då kunna ta ut ny kurs om hur man vill ha sitt liv.
Jag står i bostadskö både i Uppsala och Göteborg. Uppsala för att jag trivdes så gott där..men ändå bättre att bo här uppe när ungarna växte upp. Göteborg för att det är en fin stad och nära Oslo och ungdomarna där. Lite lagomt äventyrligt känns ju det :-).

Hoppas Propolisen uppskattades av dig och dom blir nöjda med den.

kram

jeanettish.blogspot.com sa...

men vilken mysig blogg du har!
och jag är avis på snön å vintern :)
du skriver jättemysigt!
kram från dalsland//

Anonym sa...

Det låter inte så tokigt 24månader. Jag brukar reta pojkarna att jag har närmare till pension än till studenten, och de gör vise versa.
Kram från Lilla i byn

TANKAR o BILDER sa...

24 månader går snabbare än vad man kan ana. Visst?

annette sa...

Ja, jag har ju lite till kvar, men jag hejar på Dej ändå, dags att köpa en muckarkam snart;)

Ha en fin helg!

Kramen
annette

Mor Tuta sa...

Härligt, du är snart i mål.. tiden går ju sååå fort. Sedan får du mera tid till dina intressen och fram för allt till dina små gullklimpar.
Jag stortrivdes också med mitt jobb, men fick lämna det mycket tidigare än beräknat, men jag njuter av varje dag jag har.
Ha det gott
Kram Birgit

Äppelblom sa...

Jag vet vad du pratar om och tiden går så fort - SNART är du där.
Jag stortrivs med mitt nya liv!
Kram