torsdag 10 november 2011

Vinterstaden

Snön lyser fortfarande med sin frånvaro och det känns jättetrist. Jag älskar vintern och snön, inte den allra extremaste kylan men sisådär runt 10-15 gr är helt ok.
Världscuppremiären för skidskyttarna äger rum här i början på dec. och ingen snö ännu. Uppe på skidstadion har vi en liten snötarm på 3 km. UllaMonas klagosång ♪♫♫♪♪

Nu ska jag vara lite positivare.
Vi har ett underbart väder idag, ngn + grad och klar himmel. S och jag har gått en promenad efter el-ljusspåret på Frösön, efter ca 1 km kom vi fram till denna underbara vy över stan sedd från Frösösidan.
Gröna och granna gräsmattor!!! Vi kollade på den nya skidbacken som de håller på att förfärdiga...meningen är nog att det ska gå en släplift mellan Gustavsbacken och den nya backen, så himla kul för de som gillar utförsåkning. Jag är ju en cross country åkare.

Nyss ringde min sonhustru och bad mig mäta mitt huvud, hon ska sy mig en mössa av skinn. Hon sydde en till sig själv förra året och jag suckade och gullbad henne att sy en till mig för den var så himla fin.

Vi väntar fortfarande på nya bilen *suck*

//UllaMona

2 kommentarer:

annette sa...

Ja, vad jag hörde häromdagen var att så här lite snö har vi inte haft på 50 år vid den här tidenpå året, så jag förstår Din längtan.
Hur skall det gå med skidtävlingarna, går ju knappast inte att fixa så mycket snö på konstgjord väg när det inte ens är tjäle i marken!!
Tänk när Du får Din nya fina mössa i skinn, när den är färdig så tror jag att det blir snö;)
Har Ni inte fått nya bilen ännu, tråkigt att vänta när man beslutat sig för att byta, jag fick visst vänta ca 12 veckor i våras, hoppas inte ni får vänta lika länge!
Häftiga rötter på Din headerbild!!!

Ha det gott, nu skall jag diska och sedan gå ut och stava en bit!

Kramen!

annette

strömmas sida sa...

Vad roligt med din nya mössa att vänta på.
Vi bor verkligen i en fin stad. Ibland blir man lite hemmablind.

kram
Ingrid