söndag 13 november 2011

TV tittande och stickning

Jag satt som klistrad framför TV nu när Vinterstudion började på SVT1, premiär på längdskidor i Bruksvallarna. Kalla vann 10 km fristil och det skulle hon ju göra...
Vinterstudion visade även klipp från VM i Holmenkollen och det var lika spännande nu i repris som det var live förra året. Är man skidsporttokig så är man.
De visade även reportage från svenskarnas träningsläger...jag kan inte annat än beundra Bryntesson, en riktig gladskit. Han har diabetes men klarar att träna och tävla med allt vad det innebär.

Samtidigt som jag såg TV stickade jag på min tröja som ska se ut som den på bilden, Drops design med sina gratis stickbeskrivningar är toppen tycker jag. Jag behöver en jättevarm tröja om jag ska vara ut och kolla på skidtävlingar här framöver.  Vinterstaden ska ju ha SM veckan samt världscuppremiär i skidskytte...oj vad jag längtar att kunna se dessa fantaktiska idrottsmän/kvinnor live i de vita spåren.

//UllaMona

5 kommentarer:

hugan sa...

Ojdå, vi hade vår vinterstudiE ute idag ;) annars brukar det ju vara småmysigt att ha igång till en stickning exempelvis! Jättefin tröja du vågar dej på att sticka!! Vet inte vad jag ska sticka härnäst, får kanske börja med att laga ett par söndertuggade sockor först...
Ha nu en fortsatt skön söndagskväll!
Kram på dej

Tankar o Bilder sa...

Hej hej!
Snygg mönster på tröjan! Ja, en riktigt varm tröja bör man ha om det blir skidtävlingar.
Ha det fint.

Kram från fd. "Ting o Tankar"
Nu:
"Tankar o Bilder"

annette sa...

Men har Ni någon snö då!?

Urläcker tröja,stickade en del förr men nu var det många år sedan, kanske börjar igen om ett par tre år;-))

Tv tittar jag inte mycket på, ja skidskytte och längdåkning tittar jag på i mån av tid, annars är det bara två tider jag sitter ner där framför burken, onsdagar klockan nio och söndagar klockan åtta;)

Ha en fin helg!

annette

Äppelblom sa...

En kvällshälsning!
Ha en fin morgondag!

strömmas sida sa...

Hej hopp

Hoppas inte Berit blåst iväg med dig :-).
Jag är slö med bloggandet nu och har inte kikat in hos dig på ett tag.

Önskar dig en fin 1:a advent

kram