tisdag 16 augusti 2011

Ledig dag med regnskurar

Nu har jag kommit in i jobbargängorna och det känns riktigt bra

Under helgen hade vi kanonväder, lördag var det matmarknad på torget...så mycket gott och allting var närproducerat...jag smakade en lite bit här och en liten bit där så jag var nästan mätt när jag gick därifrån...söndagen bjöd också på finväder.
Just idag regnar det skurvis...ibland är det nästan så att solen skymtar fram och så plötsligt vräker det ner vatten från himlen. Nåja det är inte synd om mig, jag har tak över huvudet, rent vatten i kran och mat i kylskåpet och mellan varven sitter jag i soffhörnet  och stickar på ett par sockar som kan vara bra att ha när höst/vinten kommer.
Det är ett jädrans pyssel att sticka med och hålla reda på fyra färgen ...

Detta är vad jag håller på med på min lediga dag, vad gör ni idag då?

//UllaMona

8 kommentarer:

strömmas sida sa...

Det låter som en mysig ledig dag. Du är så händig som stickar så fint så fint.
Regnet kan vi ju vara utan.

Min dag har inte varit så tungsam heller. Har tvättstugan och ringer mellan varven till dottern som sitter fast i Trondheim. Om det går buss till Åre så lär jag hämta dom där i natt.

kram

Sabina sa...

Ser ut att bli fina sockar, duktig du är.

Låter som en alldeles lagom najs ledig dag, jag är ju oxå hemma å "ledig" nu, försöker att ta det lite lugnt, men idag känns det som att jag har hållt igång hela tiden;)

Kraaaaaaaaaaaaam på dig.

Mor Tuta sa...

Fina sockor. Själv håller jag på med ett par, fast jag har bara en färg men mönster. Min dag har gått från det ena till det andra.
Servat föräldrarna med handling och tvätt och däremellan har jag packat husvagnen. Vi ska ha några dagar tillsammans med goda vänner på Öland.
Ska bli skönt att bara få vara ett par da´r
Kram Birgit

hugan sa...

Ungefär som du, fast jag hinner inte till stickningen! Vilka charmiga sockar! Har just tagit in pelargonerna från bron, det varnas ju för allt mellan 10 till 70 mm regn här inatt. kulkul.

Ha en allatiderskväll nu!

annette sa...

Låter mysigt med en ledig dag och kunna göra lite som det känns, själv är jag ju igång och har inga lediga dagar mer änhelegerna och då skall ju allt göras!
Gick bättre än förväntat att börja jobba, men visst är det lite tufft med heltid tycker jag, finns så mycket annat jag skulle vilja göra;)

Ha en bra dag!

Kram!

annette

Äppelblom sa...

Härliga färger i sockarna.
Jag har varit till torpet och städat igår och idag.
Kram

Maria sa...

Här öser regnet ner, jag sitter uppe vid datorn fast jag egentligen borde gått och lagt mig för ett bra tag sen...jobbet väntar imorrn. Vilka fina sockar! de är ju ett helt konstverk :)
Kram Maria

Pysselfarmor sa...

vilket fint mönster! Sockorna kommer att bli superfina...