fredag 8 juli 2011

Solen...

fortsätter med att skina från en molnfri himmel...så härligt varmt och skönt. Vi håller oss utmed den norrländska kusten...för att slippa myggen och regnet som tränger på västerifrån.

Just nu campar vi på en liten camping utanför Bureå...det är mest långtidscampare som ligger här...ett fåtal platser som är till för oss tillfälliga campare.
Idag åkte vi  till den gamla fyrplatsen Bjuröklubb, men så besvikna vi blev...först var det vägen dit ut...den var så gropig och dålig så vi krypkörde 50km/tim i 2 mil, det kändes som om vi aldrig skulle komma fram...sedan när vi äntligen kom fram fanns det ingen plats som man kunde parkera på...en lite fjuttparkering som var full med D bilar.

Just nu sitter det en kille utanför som sjunger och spelar gitarr...country...han har fin röst, hoppas att han inte slutar.

Gokväll på er alla semesterfirare, bloggare och bloggläsare

//UllaMona

3 kommentarer:

annette sa...

Typisk turistfälla alltså;)
Tack för varningen, skriv inte att det är mygg däruppe i Norr, för det är det enda människor pratar om här nere i södern när jag pratar om min kärlek till Norrland/Lappland!
Jag säger då att håll Er på högfjället så finns det inga;)

Ha en fortsatt skön semester!

Kramar!

annette

hugan sa...

Jasså minsann. Mamma var på utflykt till Bjuröklubb förra veckan, hon var helnöjd. Men det var hon det ;-D Annars kan jag tänka mej att det är vackert vid havet sådär...i mina hemtrakter ;) Hör av dig när du kommer hit hem va?
kram på sej

Anitha sa...

Och inte hälsade du på ? ;-)